De huid rondom de ogen is tien keer dunner dan de huid van de rest van ons gezicht en daarom ook het meest delicate van ons lichaam. De huid wordt naar voren getrokken elke keer dat we knipperen, knipogen, lachen of fronsen. Daarnaast spelen omgevingsfactoren zoals kou, verwarming en uv- stralen een belangrijke rol en werkt een slaaptekort ook niet mee. Bij elkaar zorgt dit ervoor dat het gebied rondom de ogen de eerste plek is waar tekenen van voortijdige huidveroudering verschijnen zoals donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes rondom de ogen en kunnen er wallen ontstaan.

Stress Positive Eye Lift
Verlies stress uit het oog en verhelder vermoeide ogen met Dermalogica’s Stress Positive Eye Lift. Dit intensieve “leave on” oogmasker vermindert zwelling, donkere kringen en heeft een liftend effect op de ogen. Daarnaast heeft dit masker barrière herstellende eigenschappen zodat de huid rondom je ogen gezond wordt en blijft. De handige, verkoelende massage applicator revitaliseert de ogen en zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid product gebruikt kan worden.

Intensive Eye Repair
Deze ultrarijke oogverzorging geeft de nodige voeding en verzorging aan het delicate ooggebied. Komkommer en Arnica houden de huid soepel en de vitamines A, C en E beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het verstevigt de huid om een liftend effect te genereren, vermindert zichtbaar zwelling en verheldert donkere kringen onder de ogen.

Total Eye Care SPF15
Deze licht getinte oogverzorging camoufleert donkere kringen en vermindert zwelling. De geavanceerde formule verzacht het delicate ooggebied met melkzuur en plantenextracten en draagt tevens bij aan het verminderen fijne lijntjes. Total Eye Care SPF15 bevat een fysische zonnefilter die de huid beschermt UV-schade. Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.