Een serum kan een enorme boost geven aan de huid. De hoge concentratie aan actieve werkstoffen maakt het zeer effectief bij het oplossen van diverse huidproblemen. Bij regelmatig gebruik kan de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren. Dé manier om jouw huid een extra boost te geven!

Het multifunctionele gebruik van serums of boosters zorgt ervoor dat je jouw huidverzorging gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderingen van klimaat, hormonale cyclus of leefstijl. Dermalogica biedt gezicht serums aan voor een gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en meer. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw huid krijgt wat hij nodig heeft om gezond te worden en te blijven.

Skin Hydrating Booster
Deze geconcentreerde formule vermindert direct droogte en dehydratatie. Het product verbetert het vochtgehalte van de huid en vermindert fijne droogtelijntjes. Hyaluronzuur, panthenol, glycolipides en algen herstellen de vochtbalans. Breng direct aan op vochtarme gedeeltes of meng de formule met je moisturizer.

Phyto Replenish Oil
Deze lichtgewicht olie voor het gelaat versterkt en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt tegen omgevingsinvloeden, verzacht fijne lijntjes en gaat vochtverlies van de huid tegen. Het resultaat is een frisse huid die straalt. Samengesteld met actieve plantaardige oliën (waaronder chiazaad ) en extracten (waaronder orchidee extract) kan Phyto Replenish Oil er dagelijks voor zorgen dat de natuurlijke lipides van de huid worden aangevuld zodat de huid gezond wordt en blijft.

UltraCalming Serum Concentrate
Dit supergeconcentreerde serum kalmeert en herstelt een gevoelige huid onmiddellijk. Het exclusieve UltraCalming™ Complex bevat haver en kalmerende plantenextracten die gevoeligheid verminderen en toekomstige gevoeligheid voorkomen. Daarnaast herstellen zonnebloem-, avocado- en teunisbloemolie de huidbarrière.