Massage

Een algehele lichaamsmassage van de benen, rug, nek, schouders en hoofd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een etherische olie die het lichaam ontspant verzorgt.

Deze massage kan ook voor 30 minuten geboekt worden. Hierin masseren wij dan bijvoorbeeld de benen of rug.

Hotstone Massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontspannende massage biedt de hotstone massage een uitkomst. Tijdens de massage werken we met heerlijke oliën en warme stenen om de spieren te ontspannen en kalmeert lichaam en geest. De bloedcirculatie wordt verbetert en je algemene welzijn wordt bevordert. Er worden platte warme basaltstenen op specifieke punten van het lichaam geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage wordt de balans tussen lichaam en geest herstelt.

Shiatsu Massage

Deze speciale gezichtsmassage verbetert de energiestromen en werkt bovendien ook anti- aging bij regelmatige toepassing. Door middel van activatie van drukpunten en afvoerende massagetechnieken wordt de conditie van de huid verbeterd maar ook het algemene welbevinden.

Shiatsu zorgt voor;

  • Vermindert spanning in het hoofd
  • Energiestroom komt in balans
  • Verbetert bloedcirculatie
  • Betere opname van voedingsstoffen
  • Verbetert afvoer van afvalstoffen
  • Huid wordt steviger door aanmaak van collageen en elastine
  • Huidconditie en vochtgehalte verbetert
  • Rimpels en wallen verminderen en het vertraagd het verouderingsproces

Je kunt de behandeling los of in combinatie met een gezichtsbehandeling boeken.

Connective Tissue Massage/Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de conditie van de huid te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding, activeert de stofwisseling en reduceert blokkades. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken vervormen de fibroblasten ( bindweefselcellen ) waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing en dit leidt tot versteviging van de huid. Een bindweefselmassage is zeer geschikt om littekenweefsel los te maken. Een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Wat is bindweefsel?

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de doelstelling en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld. In een kuurvorm geeft een bindweefselmassage het beste effect. Je kunt een deze massage los boeken of in combinatie met een behandeling.

Prijzen

BehandelingDetailsPrijs
Back, shoulder & neck massage€40,00
Body massage€75,00
Hotstone massage€75,00
Connective tissue massage€45,00
Shiatsu massage€45,00