Henna Brows

Dyotics is gemaakt van de beste indiase henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Met hennabrow krijg je heel strakke wenkbrauwen en kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken. Het laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid en houdt 5 tot 14 dagen. Voor elke brow en huidskleur heeft Dyotics een passende tint van licht- en asblond tot warm en donkerbruin.

Voor een henna behandeling is een patch test vereist zodat wij zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal 2 dagen van tevoren zonder afspraak langs komen om deze test te laten doen.

Wanneer liever geen henna brow?

  • Bij een zeer vette huid, de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt of een heel lichte huid.
  • Wanneer de huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergische reactie hebt gekregen na het zetten van een henna tatoeage
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  • Als je zwanger bent.

Na de behandeling;

Het is belangrijk dat je de wenkbrauwen niet schoonmaakt de avond na de behandeling. Het is het beste om zo min mogelijk water te gebruiken omdat de henna hierdoor vervaagd. Huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings vermijden op het gebied om en om de wenkbrauwen.

Lashlift

Voortaan opstaan met mooi gekrulde wimpers?
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen zonder gebruik te maken vam tangen, klemmen of wimperextensions. Wij werken met siliconen pads en milde maar zeer effectieve producten van Mrs. Highbrow waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Wij kijken naar elke maat krul die het beste bij jouw wimpers en oogopslag past. Als finishing touch kunnen de wimpers ook geverfd worden, zo lijken de wimpers ook nog een langer. Het resultaat van de lash lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar. Je kan 24 uur na de behandeling ook weer gebruik maken van mascara.

Tip! Het gebruik van een wimperserum laten je eigen natuurlijke wimpers langer groeien.

Bij aankoop van een Revitalash eyeserum ontvang je € 10,- korting op een lash lift behandeling.

Prijzen

BehandelingenPrijs
Eyelash or eyebrow tinting€15,00
Eyelash & eyebrow tinting€25,00
Eyebrows epilation or waxing€20,00
Eyebrows tinting & waxing€30,00
Lash Lift included tinting€65,00
Henna Brows€50,00