Wist je dat Dermalogica ook een lijn voor de jongere huid heeft?

Dermalogica Clearing Start voor de jongere huid!

Dermalogica streeft naar een gezonde huid voor iedereen, ook voor jongeren. Jouw huidverbetering start met Dermalogica’s Clear Start productlijn. In deze lijn vind je moisturizers, exfolianten, toners, maskers en cleansers die zijn ontworpen om jouw jonge huid dagelijks gezond te houden. De Clear Start producten zijn speciaal ontworpen voor de jonge huid die gevoelig is voor onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en overtollig talg.
Optimaliseer de gezondheid van jouw huid met échte producten en ga voor échte resultaten. Jouw huidverbetering start met Dermalogica’s Clear Start productlijn. De Clear Start™ producten combineren krachtige ingrediënten die onzuiverheden tegengaan zonder daarbij de huidbarrière te strippen of uit te drogen. Daarnaast bevatten de producten milde, verzachtende ingrediënten om de huid te verhelderen, een comfortabel gevoel te geven en prikkeling van de huid tegen te gaan. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw huid krijgt wat hij nodig heeft om gezond te worden en te blijven.

Wil je meer weten over het verzorgen van jouw huid of over de producten? Neem dan contact op en je krijgt een gratis advies!