Nieuwsgierig naar onze lopende acties? Ontdek er hier meer over.

THIS IS MILU

Noem ons eigenwijs, maar wij hebben zo onze eigen kijk op hoe het leven loopt. We weten precies wat we willen en bij MILU laten we ons niet afremmen. De leuke dingen in het leven zorgen ervoor dat we alles vol enthousiasme aangaan en door een roze bril bekijken. En geloof ons nou maar; onze huidverzorgingslijn is zo makkelijk (en zonder gedoe!) te gebruiken, dat deze direct een glimlach op je gezicht tovert, ook nog eens doet wat ‘ie belooft EN bovendien schittert in je badkamer! We zijn wel een stelletje perfectionisten en gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten, zodat jij je ook op je allerbest voelt – van binnen én van buiten! Onze producten doen iets met je zintuigen.. je móet ze gewoon voelen, ruiken en je zou er bijna een hapje van willen nemen – maar dat laatste raden we natuurlijk af.

Dus dit zijn wij. MILU.
Van top tot teen, van je rondingen tot aan je sproetjes – wij houden van ons lijf, precies zoals het is. Wij weten wat we willen, maar veel belangrijker: wat jij nodig hebt! Simpel gezegd: wij. houden. van. het. leven. (en nog meer van skin care, mocht je het nog niet doorhebben).
We staan te popelen om er nog meer van te genieten en kunnen niet wachten om onszelf keer op keer te overtreffen en jou telkens opnieuw te verrassen met nieuwe producten – altijd met een touch of pink en de juiste dosis humor! Dus ben je er klaar voor om samen met ons je beautyroutine opnieuw uit te vinden?

KEEP UP WITH THE SKIN FITNESS TREND MET BEAUTY TOOLS VOOR GEZICHT EN LICHAAM
De beauty tools zien er niet alleen prachtig uit op je selfie, maar ze verbeteren de stevigheid van je gezichts- en lichaamsspieren en durven de strijd tegen wallen aan. Gebruik ze tijdens je ochtend- of avondroutine en sta versteld van het zichtbare verschil en natuurlijke glow. De awardwinning face roller Hello. I’m your personal face trainer. Workout beauty tool stimuleert de gezichtsspieren intensief in slechts 5-10 minuten per dag. Laat je wallen verdwijnen met de Yoga & Chill for eyes to envy. Beauty Eyes Globe en pak de Your skin is lit. LED Beauty Device om verschillende huidproblemen aan te pakken. Vergeet je dagelijkse lichaamstraining niet en gebruik de Let’s roll I can handle your curves. Body Beauty Tool om de contouren van je curves te verbeteren. En er is nog veel meer!

LOVE, LOVE, LOVE DEZE BEAUTYBOOSTERS MET DIRECT ZICHTBAAR RESULTAATGezichtsmaskers kopen? Verwen je huid nu met een MILU gezichtsmasker. De sheetmaskers voor eenmalig gebruik geven je huid een extra oppepper en hebben elk een eigen specifieke serum-mix van Koreaanse ingrediënten welke aansluiten op je huidtype en huidbehoefte. Wat is het beste masker voor jouw huidttype? MILU heeft voor ieder huidtype en huidbehoefte wat! Zo is het Say hi to hydration. Moisturizing sheet maskers perfect voor een drogere huid, geeft de Go get your detox. Bubble foam sheet makser de vette huid een heuse detox, laat de huid schoon en stralend voelen, zorgt voor een effen teint en minimaliseert poriën. Het Copy paste your young age. Anti aging sheet masker zorgt ervoor dat de rijpere/oude, droge, gevoelige normale of gecombineerde huid er gelift uitziet doordat het masker de huidelasticiteit verbetert. Deze drie gezichtsmaskers zitten ook in leuke voordeelverpakking: An awesome threesome!

I BRIGHTEN UP YOUR DAY. EYE PATCHES HYDROGEL 4-PACK
Alle tekenen van vermoeidheid verdwijnen in een oogwenk met de Hydrogel Eye Patches. Deze instant beauty boosters zijn perfect na lange dagen, korte nachten en vertraagde vluchten. De huid onder je ogen geniet van het effect van kiwi-extract, hyaluronzuur, lotus en kamille. De MILU Hydrogel Eye Patches pakken fijne lijntjes, vervelende kraaienpootjes én donkere kringen aan. Daarnaast zorgen ze voor maximale hydratatie in slechts 10 minuten.