Multitasken? Multimasken!
Dermalogica heeft diverse maskers in het assortiment, die allemaal een specifieke werking hebben en voorzien in een bepaalde huidbehoefte. Ontmasker jouw beste match. Zo kun je meerdere maskers tegelijk gebruiken op verschillende zones!

Skin Hydrating Masque
Dit masker zorgt voor optimale hydratatie en een fris gevoel op de (gestresste) huid. Gebruik dit product tevens om droogtelijntjes te verminderen. Het unieke cross-linked hyaluronzuur levert de nodige hydratatie aan de huid en lycopeenrijk tomatenzaadolie helpt de huidbarrière te herstellen voor een gezondere huid.

Multivitamin Power Recovery Masque
Dit masker bevat hoge concentraties van Vitamines A, C ,E en F om de huid te herstellen van schade en de huidbarrière te verbeteren. Vitamine A verbetert de elasticiteit van de huid, terwijl de vitamines C en E de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Algen hydrateren en verzachten de huid en zoethout vermindert gevoeligheid.

Hydro Masque Exfoliant
Een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij een simpele stap. De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing van de huid wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!

Sebum Clearing Masque
Het is een verfrissend masker dat de onzuivere huid zuivert en de huidtextuur verfijnt dankzij de aanwezigheid van kaolien, klei en bentoniet. Dit zuiverende masker zorgt voor een dubbel effect: het absorbeert het teveel aan huidvet dat aanwezig is op het huidoppervlak en reguleert de talgproductie bij de bron. Ideaal voor de vette huid en gecombineerde huid met gelokaliseerde glans (T-zone). Geschikt voor de volwassen onzuivere huid.