ProSkin30 Expert Active Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met verschillende soorten zuren. Deze hoogwaardige exfoliatie zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt geavanceerde apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin60 Expert Active De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt er onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s innovatieve Ionactive producten . Ook worden krachtige serums gebruikt en wordt geavanceerde apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Micodermabrasie BT Hydroderm Trinity

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

De Bio-Hydroderm Trinity biedt geavanceerde wet/dry microdermabrasie en maakt een combinatie van mechanische en chemische exfoliatie mogelijk. De unieke technologie in combinatie met het superieur ontworpen handstuk met diamanten opzetstukken, zorgt ervoor dat je de meest geavanceerde microdermabrasie-behandeling krijgt.

Voorzorgsrichtlijnen en Contra-indicaties: Houd rekening met het volgende bij het boeken van een ProSkin Expert Active

  • Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
  • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
  • Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.
  • Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.
  • (voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.
  • Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.
  • Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.