Het is belangrijk om de huid te exfolieren, om zo de dode huidcellen van de huid te verwijderen. Ook verbeter je de huidtextuur en kleur, stimuleer je de celvernieuwing en verbeter je het opnamevermogen van de huid. Zo kunnen de producten die je hierna gebruikt nog beter door de huid worden opgenomen voor een optimaal resultaat.

Hydro Masque Exfoliant
Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen op het huidoppervlak. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij een simpele stap. De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing van de huid wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!

Daily Microfoliant
Daily Microfoliant werd in 2001 gelanceerd en is sindsdien het best verkochte product van Dermalogica en een favoriet huidverzorgingsproduct voor duizenden mensen over de hele wereld. Geïnspireerd door oude Japanse rituelen, activeert dit revolutionaire poeder op basis van rijst bij contact met water, waarbij Papaja, Salicylzuur en Rijstenzymen vrijkomen om de huid te polijsten. Het unieke Skin Brightening Complex zorgt voor een egalere teint en Groene thee en Haver kalmeren de huid.

Daily Resurfacer
Deze unieke leave-on exfoliant verwijdert dode huidcellen en zorgt voor onmiddellijke en intensieve hydratatie dankzij de hoge concentratie Hyaluronzuur. Bovendien verbetert de formule de huidtextuur dankzij Salicyzuur en Appelzuur.