Een toner zorgt voor extra hydratatie van de huid. Het herstelt de vochtbalans, verbetert het opnamevermogen van de huid en geeft een verfrissend gevoel. Een toner kan ingezet worden na het reinigen van de huid en mag ook de hele dag door gebruikt worden als de huid daar behoefte aan heeft.

Multi Active Toner
Herstel de huidbarrière en vochtbalans van je huid met Multi-active Toner. Deze verfrissende gezichtsspray zorgt voor optimale hydratatie van de huid, verzacht de huid en helpt de huid voor te bereiden op een betere opname van je moisturizer. Gebruik de toner gedurende de dag wanneer je huid droog aan voelt of wanneer verfrissing gewenst is voor een hydratatie boost. Perfect tijdens een dagje op het strand of in het vliegtuig!

Anti Oxidant Hydramist
Deze verfrissende gezichtsspray biedt instant versteviging en wordt aanbevolen voor het voorkomen en behandelen van huidveroudering. De formule biedt bescherming, versteviging en intense hydratatie in één. Een actief Vitamine C complex en peptides verstevigen en verbeteren de elasticiteit van de huid en verminderen fijne lijntjes. Rozenolie en kruidnagel verfrissen en kalmeren de huid. Antioxidant hydramist bevordert de productopname van je opeenvolgende Dermalogica moisturizer.

Ultra Calming Mist
Deze mist wordt aanbevolen voor de gevoelige, reactieve of onlangs geëxfolieerde huid. Het product verzacht, hydrateert en vermindert jeuk en roodheid. Het exclusieve UltraCalming™ Complex bevat haver en kalmerende plantenextracten zoals rode berenklauw, gember en bisabolol die gevoeligheid verminderen en voorkomen. Het verzachtende aloë vera herstelt tevens de vochtbalans van de huid.